П Р И К А З К А
Името на българският Годо е Неволя,
която при нужда винаги липсва,
но каруцата ни си е постоянно готова
за пътешествия из вълшебните приказки...
Понякога каруцарите биват Андрешковци,
вечни спасители на народния статус,
които умишлено,но уж не нарочно
акостират по средата на първото срещнато блато.
16.08.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Все права защищены