В онази нощ от нежни страсти,
раздирана от стоновете на сластта,
телата се отдаваха на буйни ласки,
забравили за всичко друго на света.
Прегръщаха се двамата в омая
и без да сещат жега, мраз и студ,
копнееха отдаването си изцяло,
подобно приказките от 1001 нощ.
- " Бъди ми ти като Шехерезада".
- " А ти си онзи принц до мен, в плен
на скритите в черупка перли-думи
и нежни пръсти, като фин сатен ".
Когато стоновете във екстаз се сляха
без думи, те узнаха че това е Любовта.
Заискрила запалени огньове в очите им,
в приказка за двама се превърна тя.
© Петя Кръстева Все права защищены
прекалено хубаво...
се оказва, че не е истина.
дано Е!!!*