Разкажи ми приказка. За любовта.
Нежна и красива. Истинска.
Говори ми тихо. С топли думи ме гали.
Да се чувствам малка и притихнала.
В погледа на твоите очи.
Ще обичам като в приказка.
Само ми повярвай...
Искаш го, нали?
В тази бяла, нежна приказка -
ще сме все така красиво влюбени.
Аз и ти...
© Сиана Петкова Все права защищены