Няма Ромео, няма Жулиета,
няма я чистата и свята любов...!
Пепеляшка вече не очаква свойта карета,
а принцът за бала не е готов.
Спящата красавица, въобще не заспива.
За нея няма нощ без купон..
Тя не е добричка и мила,
обича да танцува на всеки пилон...
Звярът не живее в замък в гората,
а има луксозен палат.
Красавицата не се влюбва в очите и в душата,
а в това, че е безумно богат..!
Джуджетата не спасяват Снежанки
и Снежанките не искат да бъдат спасени.
Ах, милите джуджета леглата им са омърсени!
Всяка приказка има своя край,
заживели всички щастливо в блага и земен рай...
Шарл Перо и Братя Грим са ни заблудили,
че винаги печели доброто, а не тъмните сили!!
© Виктория Тодорова Все права защищены