2 янв. 2018 г., 14:46

Приказна реалност 

  Поэзия
333 1 3

Пътека от бели вълшебства

се разстила над целия свят.

Сърцата, вибрират по детски.

С надежди, човек е богат.

 

Елхата, с блестяща премяна,

за бала в среднощния час.

Звезда на върха и засмяна,

трепти по-щастлива от нас.

 

От лошото няма и диря,

доброто – красиво звъни.

Целият свят е магия.

Раждат се светли мечти.

 

Звънчета разпяват простора.

Следи от шейна се извиват.

Снежко е с шалче на двора

и също изглежда щастливо.

 

Сякаш, че приказка свята

се случва реално за всички.

Еднакво вибрират сърцата

с любов, доброта и обичане.

© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??