1 апр. 2015 г., 21:15

Принцеса 

  Поэзия » Любовная
489 0 0

Спомените за любовта де са,

че тя чудна е като принцеса,

с лице като на фея,

аз от нея немея.

 

Очи светли тя има

и с коса нежна кат коприна,

тя е въплъщение на хубостта,

най-прекрасна на света.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??