Всеки си има своята приказка
с ангели, принцове, феи,
търся си някоя хубава, истинска,
в която Доброто се смее.
Питам, разпитам за мъничка роля,
само да бъде щастлива,
казват ми - всички за нея се молят,
трябва да сте търпелива.
В кастинг за щастие дните минават,
ухажват Съдбата вампири,
дяволът роли щастливи раздава,
ангели тъжен блус свирят.
Няма да чакам, светът се смалява
и бавно потъва във здрача,
пускам по спешност безплатна обява:
Принцесите също плачат.
© Ивон Все права защищены