19 нояб. 2010 г., 13:39

Принцът 

  Поэзия » Любовная
854 0 2



В очите ù имаше сълзи, но тя не заплака.
В сърцето ù имаше любов, но тя не ти я дари.
Тръгна сама в мрака. И за теб спря да тъжи.
Остави те сам в двореца.
О, принце, къде е богатството ти сега?
Блести ли златото със същия блясък?
Харесва ли ти да пиеш виното сам?
Не спечели. Загуби! Богат ли си сега.
Сам сред всички материални неща.

© Силвия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??