23 июл. 2007 г., 22:12

Припомни ми... 

  Поэзия
740 0 1
Припомни ми, че мога да танцувам,
че мога с музиката да се слея...
... красив танц на сетивата,
припомни ми, че мога да живея!

Припомни ми, че мога да се смея,
да стана част от вечността,
припомни ми, че от щастие...
... от щастие мога да летя!

Припомни ми, че мога да сънувам,
да се потопя в тишина,
че мога със затворени очи да виждам
красотата на звездите в нощта!

Припомни ми, че мога да обичам,
че на този свят ме има,
припомни ми, дори всичко да отричам,
припомни ми, че съм още жива!

© Петя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??