Приседнала тихичко на прага
неусетно затварям очи
мисълта ми все към тебе бяга
усмивката ти виждам всред лъчи.
Усещам топлината ти в тъмата
не бих сгрешила твоя аромат
на ръцете щедростта богата
и на сърцето ритъма познат.
Тайничко до тебе ще се сгуша
ще те погледам докато заспиш
дъха ти с обич ще послушам
а после ти над мен ще бдиш.
© Зл Павлова Все права защищены