25 нояб. 2008 г., 11:39

Приспиване на дете 

  Поэзия
1229 0 20
                Аз съм люлка от топли ръце.

                Аз съм ласка, прегърнала слънце,

                разтуптяно от обич сърце

                и покълващ живот в сухо зрънце.

                Аз обгръщам с душа ангел бял.

                Нямам тяло, а облак копнежен,

                в който моят живот се е слял

                с детски  сън, тъй невинен и нежен.

© Валентина Шейтанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??