Заспивай, мое мъничко дете, мама приказка ще ти почете.
Приказката, мое малко, ще има хубав край,
но в живота не винаги става така, и ти го знай.
Заспивай, мое мъничко дете, на-ни-на-ни-на, мама в сънищата ще те отведе,
и ангелчета малки ще ти прати през нощта, да пазят детето мое от всяка беда.
На-ни-на-ни-на, заспивай, моя обич, ти сега.
Лека нощ, деца!
© Нана Все права защищены