Душата ми... Ранена птица...
Разкъсва се болезнено на две...
И дири топлите зеници...
Жарта на твоите ръце...
В ромона тих на дъжда...
В шума на морето тревожно...
Пристан за мойта душа
е тази любов - невъзможна...
Болка, желание... Зов...
Едничка зная как боли...
Блян мой... Невъзможна любов...
Пристан единствен...
Къде ли си ти?...
© Райна Недялкова Все права защищены