Пристигам
Пристигам в жар и пламък
с армия от демони на черни коне
и ще разбия непристъпния ти замък,
ще пленя гордото ти сърце.
И ще го затворя в златна клетка,
с веранда и без врата
и ще чакам да осъзнаеш проклетата грешка,
и да прегърнеш самотната ми душа!
© Алекс учо Все права защищены