Ако ме срещнеш в нечии очи,
писма за мене не оставяй,
върви си, времето вземи,
а миналото, то потъва във забрава!
Пожела си ледено сърце,
сега то до живот ще те преследва,
ще срещаш скрито лицемерие,
а любовта едва ще се процежда!
По стъпките си стари ще се връщаш,
да търсиш овехтяло щастие,
дори и спомени отминали да съживяваш,
присъдата не значи разкаяние!
Ако си имал нещо във ръцете си,
и то било е вярно чак до гроб,
а душата си продал си на неверници,
нелепо днес е да говориш за любов?
© Весела Маркова Все права защищены
Благодаря ви сърцати момичета, радвам се, че ви е докоснало и сте го съпреживели!