Ако си мислиш, че ме няма,
огледай се, решиш ли да пресичаш.
От жълтото на светофара ти намигам,
защото знам, че ме обичаш.
И още друго зная. Можем.
Да литнем заедно безкрили.
Възможно е това, защото
небе за двама сме открили...
Не те сънувам. Няма смисъл.
В живота ни не е възможна среща.
Да пишем думи Бог ни е орисал.
И знам, че някъде блестиш гореща.
© Георги Стоянов Все права защищены