ПРИТЧА
Осакатихте душата ми, хора!
С камъни, злобно захвърлени.
За грехове, от мен несторени,
горя върху жертвени въглени.
В библейската притча е казано -
само безгрешният камък да мята.
А вие сте грешни до безнаказаност.
От това невинна трепери душата...
© Мимо Николов Все права защищены
Просто отминавай. От това пък тях ще ги боли.
Поздрав!