Притихвам в теб,
в енигматичната ти същност,
укротяващ най-дръзките ми демони.
И самобитно разпиляваш цялата ми женска чувственост,
в потайните пространства на душата си.
Притихвам в теб,
в неукротимите ти длани
по мъжки силни, владеещи безкрая.
И всеки огнен дъх болезнено се впива в мен,
изтръгвайки най-тъмните признания.
Притихвам в теб ...
© Дочка Г Все права защищены