В медийната вакханалия
на политическата ни фекалия
плъзнали са като глисти
политическите популисти...
Фарисеи, фанариоти, фараони
са в един и същи кюп -
манипулират роби милиони
и оставят труп след труп...
Притури се планината
на доктринерите от миризмата,
че доктрината е кафяна,
а миризмата л(ай)няна...
© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены