16 нояб. 2011 г., 12:27

Привидно щастие 

  Поэзия » Другая
456 0 2

Розата разцъфна, събуди се вече,

щастието навън те чака, прегърни го,

ала щом прегърнеш го ти,

то изчезва в миг, нали,

защо така се случва, ти кажи?

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??