Когато те видях отново,
хладна тръпка мина през мен.
Усетих как ме привличаш горещо,
на мига се влюбих в теб.
Потънах в твоите очи,
загубих се в мисълта за теб.
Веднага бликнаха мечти,
бе като сензация за мен.
С поглед изпивах те отстрани,
жадно поглъщах ти парфюма.
Не откъсвах от теб очи,
с наслада слушах всяка твоя дума.
Декември 2006
© Пролетното момиче Все права защищены