Приятел
С приятел до теб се по-лесно живее, мечтае.
И слава на Бога, че имам такъв.
Когато тъга ме обгърне, той се явява
като лъч светлина в тъмнината.
Ръката ми хваща и ме отвежда
във рая на светлия ден.
Душата ми тъжна запява
във сладък и нежен рефрен.
С усмивка започва денят ми,
когато той е до мен.
По чашка кафе да изпием
за вечния ден.
© Дани Панайотова Все права защищены