Приятел - предател
Приятел не всеки можеш да наричаш,
не всеки ще е с теб до края.
Приятел е онзи, когото обичаш,
който ще те отведе до рая.
Приятел не всеки може да бъде,
това е привилегия голяма,
но да си предател на повечето се отдава,
тука скрупули никой няма.
© Ина Лилова Все права защищены