Щастието се поражда
когато ти е весело, нали?
Щастието в теб се ражда,
щом си с приятели добри!
Винаги ти трябва някой,
на когото да опреш глава,
да поплачеш с истински сълзи и
да знаеш, че приятел
верен ще те утеши.
С усмивка нежна да го милваш,
с поглед топъл ти изпиваш...
Щом приятелите са до теб,
от щастие няма да се отървеш!
© Поли Все права защищены