Благодаря ти за това,
че вярваш в мен и досега!
Благодаря ти и за дните,
в които спираше сълзите,
и за безкрайните ни нощи,
в които търсеше усмивката ми още!
Благодаря ти за това,
че ми прощаваше греха
и с твоята усмивка драга
даряваше ме с радост блага!
В моментите ми трудни
намираше ти думи мъдри,
а обичта ти безгранична
ми дава силата за всичко!
Двете ти очи звездици,
със своите безброй искрици
тъмнината ми огряват
и никога не ме забравят!
О, другарю верен,
© Илияна Все права защищены
Хареса ми много!
Поздрав!