Имам аз приятелка една
с мене тя много е добра,
каде се запознах с нея
не знам докато се смея.
Но с времето я опознах
и без нея ,че не мога осъзнах,
много аз и споделих
и чудни светове с нея аз открих.
Имах аз един проблем
познайте от кого бе разрешен
не от мен,
но в крайна сметка удовлетворен.
Макар и разстояние да ни дели
ще си останем неразделни,
тя харесва си кокичета
нежни като момичета.
По трънчо аз въздишам
и, от малък с него се увличам,
обичам си я много аз
както мисля в този час.
© Беязид Ридван - Бухтьо Все права защищены
както тя мен в този час.
много мило от твоя страна,приятелката е само една.
повече от чуства има,крият се и много спомени.
целувки