С тебе, приятелко, споделях всичко...
Радост и мъка, смях и сълзи!
Но идва време да си тръгнеш ти
и да се разделим,
всеки по пътя си.
Аз искам само едно - недей тъжи,
а за мен си спомняй ти!
За моментите ни заедно прекарани
в добри и лоши дни...
Не, ти недей плачи
и не забравяй мойте думи,
че най-важното за мен си ти
и всичко за теб бих
направила и бих простила,
защото истинска приятелка ми
беше само ти!
© Христина Димитрова Все права защищены