22 июн. 2007 г., 16:24

Приятелство 

  Поэзия
720 0 0
Животът е игра, животът е лъжа.
Идва и си тръгва просто ей-така.
Крие много подлост и измама,
но по-лошо щеше да е, ако ни няма!
Нека с теб да си подадем ръка
и винаги да сме една до друга.
Животът е труден, но когато има
някой да те подкрепи,
щастлив се чувсташ ти!
Затова с мен ела,
дръж ме здраво за ръка
и всяка трудност аз ще понеса.
Вярвай в моето приятелство
и никога не си помисляй за предателство!
                                            На Маги! Поклон!

© Мария Куршумова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??