3 сент. 2009 г., 00:25

Признание 

  Поэзия
495 0 1

Признавам, мислих само за това -

да се "поовъргаляме в сеното".

И в самотата си, и във гнева

към стареца - живот бе туй доброто.

 

И исках малко обич да ти дам

в света ти мъжки и суров, и жаден.

Към тебе тръгнах, ти не беше там,

на нещо друго беше ти отдаден.

 

Прощавай. Някога, останал сам,

за мен си помисли в часа на скука.

Ще върна спомена и ще ти дам

от топлината, дето пазя тука.

© Гинка Гарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??