Ще ти призная, мое крехко сърце,
че обичам... и пак ще обичам.
Всеки изгрев изгряващ с копнеж
и пленяващ със своята искреност.
Всяка светла, вълшебна дъга,
озаряваща пътя на дните ми.
Всяка радостна малка мечта,
с жажда чакаща своето сбъдване.
Всяка пареща няма сълза,
спотаена във моите ириси.
Всеки пламенен пулс на гръдта,
подаряващ за полет крилете си.
Всеки вятърен шепот в нощта,
примамващ към нежно обичане.
Всеки сън оцветен с любовта,
приютил мойта истинска същност.
Повярвай ми, мое крехко сърце!
Аз обичам всеки дъх съживил
всяко мое издишване.
© Дочка Г Все права защищены