Толкова ли много те обичам,
че ми разболя сърцето,
във молитва тихо те изричам,
а отеква силно, надалеко.
Ти дали ме чуваш в самотата
и дали болееш като мене,
помниш ли ме гола в тъмнината,
скрита под клепачите ти смели.
Помниш ли сърцето ми бунтовно,
кожата ми топла от мечтите
и смехът, със който нарисувах
любовта ни дива по стените.
Беше ли наистина красиво,
твоята усмивка ме крепеше,
тежките ти думи ме убиваха
и валеше страх, и смут валеше.
И тогава още те обичах....
Ти със сол посипваше земята,
Дяволът във тебе ме крадеше,
Ангелът ми стопляше сълзата.
Толкова ли много те обичам?!
© Даниела Атанасова Все права защищены