ПРИЗНАНИЕ
Най-силно те обичам,
когато дълго, много дълго
се загледаш във очите ми!
Най-силно те обичам, когато
някак уж небрежно със ръка
отмяташ от лицето ми косите ми!
Най-силно те обичам,
когато от любов си уморен...
и нежни капки пот
по челото ти се стичат!
Най-силно те обичам,
когато съм останала без дъх
от толкоз много обич...
и не мога да извикам силно
колко всъщност те обичам!
Най-силно те обичам,
когато дълго, много дълго
се загледам във очите ти!
Най-силно те обичам,
когато нежно, много нежно
те целувам и те галя по косите ти!
Най-силно те обичам... тогава,
защото точно в този миг те искам
само и единствено за себе си!
Най-силно те обичам,
защото точно в този миг
най-силно осъзнавам,
че точно Ти си... на Душата
и на Тялото Владетелят!
MariAngel
© Марияна Ангелова Все права защищены
пожелавам ви силна и нестихваща любов!!!
поздрави