Една ситуация ми се озъби.
Имаше кариес на третия долен вдясно.
Поставих и пломба - от най-добрите в мойто съзнание.
И така, с моята помощ поправена, ситуацията ми се усмихна -
леко замаяна.
Доволен помислих, че с това ще ми се размине...
Ситуацията благодарна доведе свои приятели.
Много дойдоха след като тя си замина.
Разбрах - ще трябва да специализирам...
... ситуационна дентална медицина...
© Георги Колев Все права защищены