13 авг. 2015 г., 14:15

Проблеми 

  Поэзия
350 0 3

 

 

     Проблеми, проблеми, проблеми ...

     Не аз, Живота се препъва във мен.

     Със свити вежди го гледам,

     но един без друг не можем, до тлен ...

 

     Очи в очи тежко се гледаме,

     понякога си плющим по шамар,

     ей така, за равновесие,

     докато още стоим на крака ...

 

     Знам, това ще е до време,

     докато все още гори ме жарта,

     над която танцуват моите проблеми,

     а аз нестинарски им ровичкам пепелта ...

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Трябва да има равновесие!
    Хареса ми финала, как проблемите танцуват над жарта, но и ти не им се даваш! Поздрав, Валентин!
  • !!!
  • Звънти ми от шамарите, Септ, ама скоро ще му го върна с родопска песен!
Предложения
: ??:??