Винаги става така -
купчина от разбити сърца!
И щастието се вижда
само в една трева.
Защо трябва доброто
в хората да прося
и тяхното тегло
на моя гръб да нося.
Интриганти навсякъде активни.
Пагони гладни агресивни.
История една и съща расте
в ъгъла на кръглата къща!
Боби Калцоне
''Най-голямото щастие - да си полезен на другите''
© Боби Бруте Все права защищены