- Здравей. С какво да ти помогна, кажи?
- Разбрах, че Вие продавате мечти.
- Така е. Сигурно за "пари" мечтаеш?
- Не, благодаря. Работа имам. Доволен съм, знаеш..
- Тогава.. при мен си дошъл за "слава"?
- Упорит съм. Сам ще в постигна и направя.
- Да помисля.. Идваш търсейки "любов", нали?
- Не, всяка сутрин я откривам в целувката й.
- Изчерпах се. Свършиха всички мечти.
- Продавачо, съжалявам, но тук грешиш.
- Никой не е молил за друго. Какво съм изпуснал?
- Щастие! Прекалено е малко в света ни объркан.
- Благодаря ти! "Щастие" ще бъде новата мечта.
- Продавачо, от мен да знаеш - щастието няма материална цена!
© Емилия Йорданова Все права защищены