22 мар. 2008 г., 18:06

Продължаваш 

  Поэзия » Другая
537 0 2

 

 

Падаш в дупка,

продължаваш напред,

търсиш ти пътя

към новия ден,

гониш дъгата,

питаш страстта,

къде се крие за теб любовта?

 

Тичаш в мрака,

не намираш светлина,

летиш към звездите,

а падаш в прахта,

спомени живи

се връщат при теб,

и без ти да искаш

те ръсят тъга.

 

В душата остава

малко кътче за тях,

дори и след време

се връщат при теб,

но даже да викаш

от болка по тях,

пътят зове те

и тегли напред.

 

Падаш в дупка,

продължаваш напред,

търсиш ти пътя

към новия ден...

© Иван Русланов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Задъхано!Поздравче!
  • "Тичаш в мрака,
    не намираш светлина,
    летиш към звездите,
    а падаш в прахта,"
    Адски ми хареса тази част
Предложения
: ??:??