Не ми се умира, разбира се.
Това е най-тъпата роля.
Байгън съм от чуми и вируси,
не ме занимавайте, моля!
То ясно е даже за глухите,
че нужен е пръч на козата.
Каквато и супа да духате,
ще дойде онази с косата.
Напразно дробихте попарата.
Без дъно е общата каца.
Халал ви са рая и вярата!
Дарявам боя за мустаци.
Напразно красихте фасадите
и пирове вдигахте горе.
Досадна остана досадата,
но лудите нямат умора.
Накрая дори стана весело.
С метреса е тук Сатаната.
Дори да не сте я калесали,
ще седне и тя на софрата.
© Ради Стефанов Р Все права защищены