Сънувам, че летя,
облачно се рея над гори и поля...
Отварям съновника -
Фройд казва: изтръпнал ти крака!
Черна котка ако път ти мине...
обикалям отдалече блока,
Леле-мале, а ако са две?
направо дайте ми въже!
Любов не чакай, а я отпиши
ако огледалото ти се строши...
Моето на прах станá,
значи - в тоз живот - черта! :(
Няма оправия с тая пуста прогнозия,
прогнозия, орисия...
в пета глуха ме запрати,
пак добре, все още имам си обхвата,
имах... лошо чувам... не дочувам...
не чух... не видях... не разбрах...
До следващото включване!
Минавам на режим "Превключване"...
© Ссссс Все права защищены
благодаря!