29 дек. 2007 г., 08:45

Прогрес 

  Поэзия » Философская
631 1 9
Прогрес

Маймуните слязоха от дървото
и на тояга камък завързаха,
в природата впиха окото
и всичките и тайни развързаха.

После тоягата и камъка усложниха,
в атомна енергия ги обвиха
но същността остана една -
БЛИЖНИЯ да УБИЯТ е целта.

© Алекс учо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??