Проказа
Прокажен е светът, в който аз живея...
Нямам право нито да обичам, нито да се смея...
Прокажени са душите на бездушната тълпа...
Прокажени са техните сърца...
Прокажени са погледите злобни и отдавна празни...
Прокажени са мръсните им мисли, скрити зад усмивки мазни... Проказа на душата, проказа на сърцето, проказа на ума...
Това е диагноза, болест, с която не би се справил и най-добрият лекар на света...
© Д-р Кървава Баронеса Все права защищены