Проклета да е тази неизвестност -
тя убива!
Проклет да си и ти!
Само се моля да не видиш
какво ми причини.
Проклет да е деня,
в който те срещнах!
Проклет да е света,
в който ме откри.
Само се моля да не знаеш
колко много ме боли.
Проклети да са и очите ти,
които гледаха ме с много нежност.
Проклети да са и ръцете ти,
които галеха лицето ми.
Само се моля да се осъзнаеш
и да ме допуснеш в сърцето си!
© Юлия Петрова Все права защищены
Твоето проклятие всъщност е зов за любов.
Можеш и по-добре,но сама ще намериш пътя.