Ето, че пролет прекрасна
идва след зима никак ужасна
и радва всички деца,
навсякъде по света.
Сред кокичета ухайни
растат теменужки омайни,
слънцето все по-често изгрява,
топи снега и той намалява.
Усмивки са на лицата на децата,
защото почват игра,
в чудни поля,
на ливади красиви,
поспри, погледни ги!
© Преси Все права защищены
Браво,Зайченце!Хубаво стихче си написала!