17 апр. 2011 г., 00:19

Пролет! 

  Поэзия » Пейзажная
572 0 2

Първа пролет!

Пролет, зелена и прекрасна,
свърши зимата ужасна.
Ледът се разтопи,
земята се раззелени,
излязоха цветята,
покачи се и водата,
и всички мънички създания
се събудиха за нови познания.
Слънцето гордо напече,
няма черни облачета вече.
Пролетта се показа изпод снега,
но зимата все още крие своите рога...

© Николай Бунев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ами трябва от време на време,да се откъсваме от сивото ежедневие и да пишем за веселите и красивите неща в живота.
  • Хареса ми- по детски жизнерадостно!
Предложения
: ??:??