Пролет е!
Виж как се усмихва слънцето навън;
камбани медни бият радостен звън;
и цветята танцуват под ветреца тих;
пролетта прави човека щастлив.
Пролет е!
Птича песен се чува отдалече;
пъпки се виждат тук-таме вече;
и цялата природа празнува сега,
защото тук при нас е дошла пролетта.
Пролет е!
Колко синьо е сега небето,
колко кротко е сега морето!
Ето чуй - пролетта ни зове,
към своя рай тя ще ни отведе!
© Диди Все права защищены
Дарява красиво пролетно настроение!
Поздрави за слънчевата авторка!
Бъди щастлива, Диди!