Цветя и сълзи,
пролет и мечти,
полет над звезди, в любов,
безсрамна от лъжи.
Време, обвито в секунди,
часовой ехиден брои,
дава присъда на чувство,
което измамно боли.
Сърцето облизва кървави устни,
думите свиват от студ рамене,
любовта остава пак грешница чужда,
която часовоят разсича на две!
© Павлина Каменова Все права защищены