28 авг. 2008 г., 11:02

Пролетен букет 

  Поэзия
556 0 4

 

 

Пролетен букет

Тихият полъх на пролетен вятър
гали косите и мислите ми...
Тръгвам със него - дори да е кратък,
той ще събуди във мене мечти...

Нежната песен на китни поляни
топли сърцето ми - в мен тя звучи,
и цветовете във нея събрани
пълнят с надежда мойте очи...

Ставам букет от усмивка и песен,
трепетна нежност, красиви мечти,
слънчева ласка и поглед небесен -
букет, който топли и твоите дни...

 

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??