6 апр. 2009 г., 00:34

Пролетен полъх 

  Поэзия
676 0 2

Седя си сама,

                    вдигам поглед,

                                    за да потърся душата си.

Тя,

                   разбира се, си е там

                                             някъде в ъгъла.

Аз съм скитникът,

                 бягам и пролет,

                                            и есен!!!

Бягам

               зиме и  лете,

                                    бягам  сега...!!!

         НО,

                 усещам те, ПРОЛЕТ!!!

 

Няма мирис и цвят,

                  по-красиви

                                   от тези,

                                          които усещам сега.

Няма усет и свят,

                                по-истинки,   по-верни.

от ПРОЛЕТТА.

5.04.09

пролетен  Сандански

 

 

© Катя Пачова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??