Крачката ми бърза мина
в слънчевата утрин
покрай аромат
пролетен и смутен.
Някак свежо стана в мен,
весело и диво,
с полъха забързан
тихичко отминах.
На витрината видях -
ароматът бе закичил
моята коса
с белички цветя.
И от месеци насам
се усмихнах,
ей така,
на цъфналите дървеса.
© Гери Все права защищены