Пролетта ме окъпа...
Пролет навън пак всичко разлиства,
събужда се сънена даже земята!
На млада трева
и вода замирисва
и на сладострастие,
на чувства разлято...
Неволно почувствах се отново родена,
забравила своята младост
и дързост...
Пролетта ме окъпа и вдъхновено
в косите ми бляскави искри навърза...
Събуждам се плавно
от зимата - спяща.
В шепите слънце зората налива.
Очите измивам -
все още незрящи,
че толкова хубава Пролет съм имала.
© Десислава Вълова Все права защищены
Днес денят ми ще е чудесен!!!
Радвам се, че те открих! Благодаря!
п.п. Позакъснял поздрав за теб! http://www.youtube.com/watch?v=iSw7CcAXPWk&feature=fvst